Organizace výuky od 25. listopadu
Organizace výuky
- maturitní obory
- 1., 2. a 3. ročník má teoretickou výuku distančně, praktickou výuku prezenčně (v dílnách, na statku apod.), sledujte rozvrh, může docházet ke změnám
- 4. ročník má teoretickou i praktickou výuku prezenčně
- učební obory
- 1. a 2. ročník má teoretickou výuku distančně, odborný výcvik prezenčně (v dílnách, na statku apod.)
- 3. ročník má teoretickou i praktickou výuku prezenčně
Z epidemiologického pohledu je zásadní zejména pravidelné větrání vnitřních prostor – v délce alespoň 5 minut během přestávek a zároveň jednou uprostřed každé vyučovací hodiny (vliv cirkulace vzduchu), popřípadě každých 30 min.
Více informací o provozu škol naleznete zde.
Organizace stravování
- výdej snídaní: 6:30 - 7:30 hodin
- výdej večeří: 17:30 - 18:00 hodin
- přihlášení obědů na ŠS si každý zajistí sám, nejpozději do 7:30 hodin na daný den
- výdej obědů ve školní jídelně: až do odvolání pouze do 14:00 hodin
- výdejní doba na Dusilově se nemění
- stravu mají od 25. 11. 2020 přihlášenou končící ročníky (4.A, 4.B, AI 3) a žáci učebních oborů, kteří mají OV (JF 1, 3.J, AI2)
- třída 4.B bude mít obědy nahlášené od 25. do 27.11 na Dusilově
Přidáno 23. 11. 2020, autor: Martin Viktora